نقد و بررسی تخصصی دوربین هایک ویژن مدل DS-2CD2442FWD-IW
دوربین مداربسته تحت شبکه 4 مگاپیکسلی کیوب مدل DS-2CD2442FWD-IW برند HIKVISION
دوربین هایک ویژن مدل DS-2CD2442FWD-IW یک دوربین تحت شبکه مکعب (Cube) شکل است که دارای کیفیت 4 مگاپیکسلی می باشد و تصاویر را با وضوح بسیار خوبی رکورد می کند. این دوربین از فرمت فشرده سازی و ضبط تصویر H264 و +H264 استفاده می کند. رزولوشن تصاویر آن برابر 1520 * 2688 است و از کارت حافظه تا 128 گیگابایت پشتیبانی می کند. از مزیت های این دوربین می توان به وای فای و اسپیکر داخلی و قابلیت ضبط صدا اشاره کرد.
سنسور PIR
Passive Infrared Sensor یا به اختصار PIR ، یک سنسور الکترونیکی است که نور مادون قرمزِ منتشر شده از افراد یا اجسام مختلف موجود در میدان دید خود را اندازه گیری می کند. این سنسور ها برای استفاده در سیستم های ضد سرقت داخلی بسیار مفید و کاربردی هستند. قرار گرفتن واژه Passive که به معنی غیرفعال می باشد، بدین معنی است که این سنسور از خود هیچ گونه اشعه ای منتشر نمی کند و حساسیت آن تنها از طریق جذب اشعه عمل می کند. هنگامی که فردی به محیط مورد کنترل وارد شود، سنسورهای PIR تغییر دما را تشخیص می دهند و از طریق به صدا درآوردن زنگ آلارم یا اقدام به ضبط تصاویر، هشدارهای لازم را می دهند. برد مؤثر این سنسور PIR این دوربین حدود 8 متر است.
قابلیت POE
دوربین هایک ویژن مدل DS-2CD2442FWD-IW دارای پورت POE است. اصطلاح POE مخفف سه واژه Power Over Ethernet و به معنای تغذیه از طریق شبکه است. تجهیزاتی که دارای قابلیت POE هستند ، امکان تغذیه از راه شبکه را دارند و برق مصرفی آن ها نیز به وسیله همان کابلی که با آن به شبکه متصل می شوند (کابل اترنت) تامین خواهد شد؛ ولی در صورت نیاز می توانید با اتصال مستقیم کابل به برق هم تغذیه برق ورودی آن را تامین نمایید.
دید در شب
دوربین های مداربسته، وسعت دید بیشتری به نسبت چشم انسان دارند و می توانند قسمتی از طیف مادون قرمز (Infra Red) که توسط انسان دیده نمی شود را به صورت مرئی دیده و به نمایش در آورند. از این قابلیت برای ساخت دوربین های دید در شب استفاده می شود. برد دید در شب دوربین هایک ویژن مدل DS-2CD2442FWD-IW برابر 10 متر است. لنز موجود در این دوربین از نوع ثابت است که قابلیت تنظیم فوکوس دارد و با فاصله کانونی 2.8 و 4 میلی متر عرضه شده است.
تکنولوژی ROI
همانطور که می دانید برخی از تصاویر ضبط شده توسط دوربین های مداربسته، دارای فریم های تکراری و بدون فایده ای هستند که باعث پر شدن بیجای فضای ذخیره سازی و مصرف پهنای باند می شوند. عملکرد ROI یا Region Of Interest در دوربین مداربسته، به نحوی است که تنها بر ارائه تصاویر ویدئویی با کیفیت بالا از نواحی مورد نظر متمرکز است. برای بخش ها و فریم هایی که تغییری در آن ها صورت نگرفته، تصاویر بدون هیچ گونه تغییری انتقال داده می شوند و یا حذف می گردند.
چیپ تصویر CMOS
CMOS کوتاه شده ی عبارت Complementary Metal Oxide Semiconductor است که به معنی نیمه هادی مکمل از جنس متال اکسید می باشد و همان حسگر و یا چیپ تصاویر در دوربین های مداربسته و یا تجهیزات تصویر برداری است. طریقه ی عملکرد چیپ تصویر CMOS مشابه دستگاه های تولید برق خورشیدی است و بدین صورت است که یک تراشه، وظیفه ی تبدیل نور به ولتاژ را در پیکسل های حسگر انجام می دهد. این دوربین از حسگر اسکن تصویر پیشرفته CMOS با میزان “1/2.8 بهره می برد.
تکنولوژی VCA
تکنولوژی پردازش تصویر VCA که مخفف عبارت Video Content Analysis است، در بسیاری از کسب و کارها کاربرد فراوانی دارد. با وجود این قابلیت، دوربین ها قادر به تشخیص چهره افراد، حرکات مختلف، شمارش افراد، نقشه گرمایی (Heat Map) و تشخیص پلاک خودروها هستند. دوربین هایک ویژن مدل DS-2CD2442FWD-IW از این ویژگی بهره مند است.
تکنولوژی DWDR و BLC
تکنولوژی Wide Dynamic Range یا طیف گسترده پویا، این امکان را برای دوربین های مداربسته فراهم می کند که حتی در شرایط نوری نامناسب بتوانند تصاویر خوبی را ضبط کنند. WDR میزان درخشندگی، نوردهی و همچنین کنتراست تصاویر را تا حد متناسبی حفظ می کند و وضوح تصویر مطلوبی را ارائه می دهد. هم دوربین های آنالوگ و هم دیجیتال هردو این ویژگی را دارند. DWDR که همان WDR دیجیتال است، یک روش مبتنی برنرم افزار بوده که با تعدیل میزان گاما نقاط تاریک تصویر را تقویت می کند و به این ترتیب کیفیت تصاویر را بهبود می بخشد. تکنولوژی BLC یا Backlight Compensation به جبران نور پس زمینه می پردازد؛ BLC مشابه WDR عمل می کند با این تفاوت که ضعیف تر است زیرا عملکرد آن برخلاف WDR به صورت نرم افزاری است و نه سخت افزاری.
پشتیبانی از پروتکل ONVIF
دوربین مداربسته تحت شبکه مدل DS-2CD2442FWD-IW برند هایک ویژن از پروتکل ONVIF پشتیبانی می کند. با توجه به این که دوربین های مداربسته با پروتکل های مختلف امکان برقراری ارتباط تحت یک نرم افزار در شبکه را نخواهند داشت، لزوم ایجاد پروتکل واحدی که به موجب آن دوربین های ساخت شرکت های متفاوت بتوانند در یک شبکه با یک نرم افزار واحد مدیریت شوند موجب شد تا پروتکل ONVIF ایجاد گردد. هدف کلی این انجمن، ترسیم یک استاندارد واحد جهانی جهت برقراری ارتباط بین دوربین های شبکه بدون توجه به برند آن هاست. از دیگر امکانات این دوربین مدار بسته می توان به قابلیت 3D DNR اشاره نمود که باعث کاهش نویز دیجیتال سه بعدی و در نتیجه پردازش تصاویر واضح تر، شفاف تر و با حجم کمتری می شود. [مشاهده جزئیات بیشتر]
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.